YÜREK YAKAN KAZA
 
Ödemiş’te akşam saatlerinde meydana gelen korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ölenlerden biri 4 diğeri ise 6 yaşındaydı…
Ödemiş ilçe çıkışında bulunan Demircili köyü yolu üzerinde akşam 20.00 sıralarında gerçekleşen kazada 3 kişi yaşamını yitirdi. Dört kişi de yaralanarak ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre Ödemiş-İzmir karayolunda Ödemiş’ten İzmir’e doğru seyreden Volkan Eriş (25) yönetimindeki 45 DY 770 plakalı araç, İzmir istikametinden gelen Muammer Ç. (52) yönetimindeki 44 HS 020 plakalı kamyona çarptı. Kazanın meydana gelişi ise şu şekilde oldu. Muammer Ç. patates yüklü kamyonuyla Demircili köyü yakınlarında, garajına doğru girişini tamamladığı sırada Volkan Eriş yolda süratli bir şekilde kamyona arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle teneke yığınına dönen araç içerisinde bulunan 27 yaşındaki Zeliha Şener (Efe) ile kucağında oturan oğlu 4 yaşındaki Poyraz Efe olay yerinde hayatını kaybederken, araç içerisinde bulunan 6 yaşındaki Açelya Yakanoğlu ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi’nde ameliyatta hayatını kaybetti.
45 DY 770 plakalı aracın sürücüsü Volkan Eriş, kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi’nden sonra Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yine araçtaki Zeliha Şener’in (Efe) kızı Aleyna Efe (8), Çağla Yakanoğlu (12) ve Zahide Yakanoğlu (34)’nun tedavilerine ise Ödemiş Devlet Hastanesi’nde devam ediliyor.
Kazada yaralanan Zahide Yakanoğlu’nun, hayatını kaybeden Açelya Yakanoğlu ve yaralanan Çağla Yakanoğlu’nun anneleri olduğu öğrenildi. Öte yandan ön koltukta oturan Zeliha Şener ve sürücü Volkan Eriş’in emniyet kemerlerinin takılı olduğu gözlendi.
Kaza sonrası olay yerine gelen Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Bölge Trafik Denetleme Amirliği ekipleri yolun düzenli bir şekilde akışını sağlamaya çabaladılar. Kamyon şoförü Muammer Ç.ise Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.
 
 
Editör: Haber Merkezi