HABER: CEREN ERCİH
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'nın Menderes'te muhtarlarla yaptığı toplantıda 'müjde' olarak yaptığı açıklamaya sert sözlerle yüklendi.
Özen, sosyal medya üzerinden Atilla Kaya’ya seslendi ve şunları kaydetti; “Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya Menderes Muhtarları ile toplanmış büyük müjdeyi vermiş. Sizin anladığınız dille söyleyelim… Ey Atilla kaya, sen, AKP'nin, CHP'nin itirazına rağmen , bu garabet "bütün şehir yasası" ile köy tüzel kişiliklerini iptal ederek mahalle muhtarlığına çevirdiğini biliyorsun değil mi?
İşte o garabet yasa ile sadece köydeki hayvancılığı korumak üzere çıkarılan o ortak otlakıye alanı korumaya yönelik " mera yasası" nın bu garabet yasayla delinip o ortak alanların, hazine arazisine döndüğünü biliyorsun değil mi? Şimdi kalkmış müjde veriyorsun! Hem de süreli müjde.11 Eylül son gün. Kim müjde veriyor.? Tüm bu enkazı tezgahlayan enkazın sorumlusu AKP'nin İzmir mebusu Atilla Kaya, peki köylü kimin malını kiralayacak? Kendi malını. Yediğimiz içtiğimiz her şeyi bıkmadan üreten ve gün gün yoksullaştırdığınız bu köylümüzü kazıklamaktan bıkmadınız mı?” 

Editör: Haber Merkezi