HABER: AYŞE AKYÜZ


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım beraberinde İzmir Milletvekili adayları Aydın Şengül , Ömer Sert, Mehmet Bayındır, Ali Hadim ile Ödemişte adeta gövde gösterisi yaptı.

Binali Yıldırım Ödemiş Belediyesi önünde Belediye başkanı Mahmut Badem, İlçe Başkanı Halil Demir, İlçe yönetim kurulu üyeleri partili belediye meclis üyeleri ve kalabalık partili grubu tarafından karşılandı.

Ödemişlilere hitaben ilk konuşmayı Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptı. Badem ; “Bakanımızı  1 yılda dördüncü kez Ödemişte ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bizim Ankara en yakın temsilcimiz tüm sorunlarımızı sahip çıkmakta ve sorunlarımızı çözmektedir. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum. Bugüne kadar verdiğimiz sözleri yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Doğal gaz için gerekli anlaşmalar yapıldı, organize sanayi bölgesine alt yapı ihalesi yakında başlıyor. Hastanemizle ilgili çalışmalar devam ediyor. Yok denilen her şeyi yaptık.”

“Ödemiş- İzmir arasında mesafeyi kısalttık”

İzmir Milletvekili Adayı Aydın Şengül’ün konuşmasının ardından  Ödemiş- İzmir arasını kısalttıklarını belirten Yıldırım  ; “Sizlerin istekleri hükümetimiz tarafından birer birer yerine getiriliyor. Bu sene doğal gazı Ödemişle buluşturuyoruz. Yılan hikâyesine dönen organize sanayi de nihayet yoluna girdi. Ödemiş’e bir çağrı merkezi kuracağız dedik. Yerini tahsis ettik işlemlerine başladık yakın zamanda görüşmek için yetkililer Ödemiş’e gelecekler. Ödemiş-Torbalı arasında bulunan tren yolunu düzeltip yerine hızlı tren seferini koyarak Ödemiş-İzmir arasındaki mesafeyi kısalttık.”

“Meydanlarda Mübalağa yapıyorlar”

Muhalefetin meydanlarda mübalağa yaptığını  söyleyen Yıldırım ;”Siz mübalağalı pehlivan hikâyelerini bilirsiniz, muhalefet çıkmış şimdi onu yapıyor. Birisi  asgari ücret miktarını 1400 diyor, birisi 1500, diğeri 1800 ,diyor biri hızını alamayıp 5000 diyor. Millet bunları gördü zannediyorlar ki 13 yıl geçti her şey unutuldu. Üç buçuk sene zor dayandılar daha 1,5 yılları varken anahtarları AK partiye teslim ettiler.”

“AK Parti boşuna laf söylemez”

AK partinin laf değil icraat yaptığına dem buran yıldırım ; “Size 1800 lira maaş vaat ettiklerine bakmayın bunları sicilleri bozuk. Onun için lafın ne olduğuna bakmaz bu millet, bu lafı kim söyledi ona bakar. Lafı AK Parti söylemişse AK parti onu yapar AK parti boşuna laf söylemez. AK parti ne aldatan nede aldanan olmuştur. Söz verdik mi yaptık yapamayacağımız işin sözünü vermedik. Çünkü bizim politikamız halka hizmet hakka hizmet politikasıdır hizmet yaparak bugünlere geldik. Kimse boşuna heveslenmesin AK parti 7 Haziranda sandıkları ağzına kadar dolduracaktır. Yeni Türkiye yolunda 2023 hedeflerine büyük Atatürk’ün bizlere işaret ettiği muhasır medeniyetler seviyesini güzel ülkemizi çıkartmak için tek başına yeniden iş başına gelecektir.”

“Kalkınma hamlelerinin yapıldığı yıllar 13 yılık AK Parti iktidarı dönemidir”

80 yılık sürecin aksine 1 yılda 18.000 kilometre yol yaptıklarını belirten Yıldırım ; “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 6000 kilometre yolun üzerine 18.000 kilometre daha yol koyduk.80 yılda 6000 bin 12 yılda 18.000 bine üç kata çıkardık.   işte AK Partinin farkı ortadadır.

Cumhurbaşkanımız” 400 milletvekili çıkartın” diyor sadece AK Parti’ye değil diğer partilere diyor 400 milletvekili çıkartın diye ama onlar bunun için çalışmayı göze alamıyorlar. Yeni anayasayı çıkartmak yine AK Parti’ye nasip olacak. İhtilalciler iş başına geçtiğinde Türkiye geriye gitti. Geliyoruz 70’li yıllara 10 yılda koalisyonlarla Türkiye geri gitti. Kalkınma hamlelerinin yapıldığı yıllar ,13 yılık AK Parti iktidarı dönemidir. AK partinin tarihin sayfalarına altın harflerle yazıldığı dönem Recep Tayyip Erdoğan dönemidir. Biz sorunların torunlara havale edildiği bir iktidar olmadık.”

Editör: Haber Merkezi