HABER: NAZİF HARUPÇU


2000 yılından beri Ödemiş'e bağlı Eruğrul mahallesinde Kum ocağı işletmesi ile hizmet vermeye başlayan ve  Üstün hizmet anlayışı, kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti sayesinde kısa zaman da hızla sektörde  büyüdü. 2008 yılında başladığı beton parke taşı ve bordür üretimiyle Özen Taş Hafriyat Ltd. Şti adı altında 2014 yılında OZENBETON markası ile kaliteli ve üstün hizmet anlayışını inşaat sektöründe de göstererek bölgemize değer katmaya devam eden
Özen Beton Kilit parke, Kum, Çakıl, Kırma Mıcır, Çimento, Tuğla, Kiremit, Kireç, Perlit ve son olarak da Hazır beton projesi ile Ödemiş ve Küçük Menderes havzasında hizmet vermeye başladı.

Ödemiş'in yine İnşaat sektöründe öncü isimlerinden Karcı inşaat, önceki gün Süleyman Demirel mahallesinde başladığı inşaatında Özen Betonu tercih ettiğini belirtti.

Ödemiş'te müteaahhitlik, Emlak ve gayri menkul ve İnşaat işlerinde hizmet veren Karcı İnşaatın sahibi Nihat Karcı şunları söyledi,


"Ödemiş'te İnşaat sektöründe 1989 yılından beri İnşaatçılık, 2004 yılından itibaren de Müteaahhitlik yaparak hizmet veriyoruz. Ödemiş'te yüzlerce kişiyi ev sahibi yaptık. Özen betonun sahibi Gökhan Özen, benim eski arkadaşım. Aynı zamanda eski ortağım. Her zaman da ticaretimiz devam eden arkadaşımız. Yeni başladığım inşaatımda, Özen betona destek çıkmak ve birlik, beraberliğimizi göstermek adına, İnşaatıma beton harcını Özen Betondan dökmekteyim".

Özen beton sahibi Gökhan Özen, "Ödemiş'in ihtiyacı olan bir sektöre girmiş bulunmaktayım. Bu alanda ihtiyaç olduğunu keşfettik. Yıllardan beri kardeşim Nihat'la birlikte çalıştık. Halen de devam etmekteyiz.

Ödemiş'e hizmet etmekten mutluyuz. Karcı inşaat bizi tercih ettiği için de teşekkür ederiz"dedi.

Yapılan açıklamaların ardından, Nihat Karcı ve Gökhan Özen inşaatın temelinde kurban keserek, Özen betonun ilk harcını kazasız, belasız diyerek döktü.

İnşaatta çalışan tüm ekiplere tatlı ikramında bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi