Ödemiş Yeniköy mevkiinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 si ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

           Kaza, edinilen bilgiye göre Yeniköy mevkiinde saat 14:30 sıralarında meydana geldi.  

Şerit ihlali yaptığı öne sürülen Hasan Akkul (40) idaresindeki  06 JH 646 plakalı otomobil karşı yönden Ödemiş’e giden Ömer Hepbıçakçı (39) idaresindeki ( 34 BS 3903) plakalı otomobille çarpıştı.

Kartal marka otomobil sürücüsü Hasan Akkul (40) direksiyonda sıkışınca AKS kurtarma ekiplerinin yarım saatlik yoğun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Sağ tarafta yolcu konumunda olan eşi Nuray Akkul (35) çarpma esnasında başını ön cama vurarak kafa travması geçirdiği ve ağır yaralandığı ve tire devlet hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Otomobil içerisinde arkada yolcu konumunda olan diğer yaralılar Mehmet Eroğlu (70)’ eşi Müyesser Eroğlu (69)’ ile diğer otomobil sürücüsü Ömer Hepbıçakçı (39)’nın yaralandıkları öğrenildi. Kazayı gören vatandaş polise ve 112 acil ambulanslarına ve aks ’ye haber vermesi üzerine Ödemiş ve Tire’den gelen 112 sağlık ekipleri can pazarının yaşandığı olay yerinde ilk müdahalelerini yaptıkları ve ambulanslar ile yaralanan 4 kişi, Ödemiş Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği diğer yaralı Tire Devlet Hastanesi’ne gönderilerek tedavi altın alındıkları bildirildi.  Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırılan ve durumları ciddi olan Mehmet Eroğlu ve Hasan Akkul’un İzmir’e sevk edildikleri öğrenildi.  Kazayla ilgili Ödemiş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge trafik ekipleri soruşturma başlatırken, hurdaya dönen her iki otomobil çağrılan çekiciler yardımı çekilerek otoparka konulduğu öğrenildi.  
                                               
                                                                                                                                                                                                                                                    

Editör: Haber Merkezi