Ak Parti Tire’de kongre heyecanı

     İzmir ilçelerinde ilk kongrenin yapılacağı ilçe olan Tire’de Ak Parti tek liste ile kongreye gidiyor. Ak Parti’nin İlçe Başkanlığına aday olan isim Mehmet Çeltikcoğlu.
2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’nin Tire Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Mehmet Çeltikcoğlu, belediye başkana adaylığı nedeniyle partisinin ilçe başkanlığı görevinden istifa etmişti. 
     Beşinci olağan kongrenin yapılacağı Tire Ak Parti ilçe başkanlığına yeniden aday olan Mehmet Çeltikcoğlu kongrenin 5 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te İzmir Milletvekilleri, İl Başkanı Bülent Delican, yönetim kurulu üyeleri ve 400 delegenin katılımı ile Hangar Çok Amaçlı Salon’da yapılacağını söyledi.

HEDEF 2015 GENEL SEÇİMLERİNDE YİNE BİRİNCİ OLMAK

     Konu ile ilgili olarak konuşan Çeltikcoğlu kongrede demokrasi şöleni yaşanacağını ifade ederek, “Onur duyarak yürütmüş olduğum ilçe başkanlığı görevimi ilçemize ve halkımıza daha iyi hizmetler sunmak adına belediye başkanı olmak için bırakmıştım. Görev yaptığım süre boyunca bu göreve layık olmaya çalıştım. Şahsi işlerimizi bir kenara bırakıp yönetim kurulu üyelerim ve tüm birimlerimizle birlikte AK Partimizi Tire’de en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık” dedi.

Yapılacak olan kongrenin ardından görevi devralır almaz yine hizmet anlayışından hiç sapmadan var gücü ile çalışmaya devam edeceğini kaydeden Çeltikcoğlu, “Hiçbir zaman, halktan aldığımız emanete ihanet etmedik. Tüm gücümüzle 2015 genel seçimlerinde partimizi Tire’de yine birinci parti yapma hedefinde olacağız. Teşkilatımızın bu zafere inancı ve desteğinin tam olduğunun bilincindeyiz” şeklinde konuştu.

HABER: DİLEK AYVALI

 

Editör: Haber Merkezi