HABER: TOLGA KIZGIN

Ödemiş Vergi Dairesi eski Müdürü Hamza Cihaner’in Keşan ilçesine atanmasıyla boşalan Ödemiş Vergi Dairesi Müdürlüğüne, 40 yaşındaki Ümit Ağdacı atandı.

Ağrı Vergi Dairesi Müdürlüğünden Ödemiş Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan 2 çocuk babası Ağdacı, görevine başladı. 17 yıllık devlet memuru olan Ümit Ağdacı, Ağrı Vergi Dairesin de müdür yardımcılığı, Bursa Karacabey’de Müdür yardımcılığından sonra, tekrar Ağrı Vergi Dairesinde Müdür olarak görev yapmıştır.

Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı, “Vatandaşa her zaman güler yüzle davranmak için elimizden geleni sarf edeceğiz. Vergi dairesinin korkulacak bir yanı olmadığını, vatandaşlarımızın rahatlıkla dairemize gelerek sorunlarını anlatmalarını bekliyoruz. Biz vergi dairesi olarak, vatandaşa gitme yerine, vatandaşın bize gelmesini bekleriz. Mükelleflerimizin lehine, devletin sağladığı yasal hakları sonuna kadar kullanırız. Tabi ki elektronik sistemde yardımcı olmamız zorlaştığı için bunu söylüyoruz. Vatandaşların sosyoekonomik durumlarına göre, kendilerini ayarlamaları gerekiyor. Kişi kendi planını kendi yapmalıdır. Öğreneğin mahsulünü sattıktan sonra, gelip vergi borcunun tamamını veya bir kısmını kapatabilir. Devletin haklarını ne kadar gözetiyorsak mükellefin haklarını da o kadar gözetmek zorundayız.”

Editör: Haber Merkezi