Küçük Menderesli Vosvoscular Derneği, Aydın Vosvoscular Derneği, İzmirli Vosvoscular Derneği üyesi Vosvoscular, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Özel çocuklar ve Vosvoscular dernek binası önünden özel çocukları alarak, Ödemişte önce rengârenk vosvoslarla şehir turu attılar. Ardından Salı Pazarı’n da düzenlenen etkinlikte bir araya geldiler.

Baştürk, “4 ay önce vosvoslarla tanıştık”

Rengarenk vosvoslara binen özel çocukların sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Salı Pazarına gelen Vosvos grupları burada basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği

Başkanı Serpil Aksoy Baştürk, “ 2013 yılında Kurulan Derneğimiz ilçemizde pek çok değişik etkinliklere imza attı. Buda onlardan biridir. Engelsiz yarınlar derneği olarak yaklaşık 4 ay önce vosvoslarla tanıştık. Onların düzenlemiş olduğu kampa ziyarette bulunduk. Bu ziyaret sırasında bu fikir doğdu. Vosvos grupları da bu etkinlikten çok memnun olacaklarını belirttiler. Bugün bu amacımızı gerçekleştirdik. Küçük Menderesçi Vosvoscular,  Aydınlı Vosvoscular, İzmirli Vosvoscular, Özel çocuklarımız için Ödemiş’te bir araya geldiler. Ben kendilerine ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Çok değişik bir etkinliğe hep birlikte imza atmış olduk. Özel çocuklarımız çok memnunlar rengârenk arabaları görünce hangisine bineceklerini şaşırdılar. etkinliğimizde bizlere destek olan Yükselen Pide Özge Şahinoğlu’na, Güven et galerisi Güven beye, Arapoğlu Mandıraya, müzik eğlencemiz var onun için Karacan Orkestra ’ya teşekkür ediyorum.  Herkese engelsiz yarınlar diliyorum ayrıca her daim yanımızda olan yerel basınımıza teşekkür ediyorum. Her etkinlikle yanımızdalar” dedi.

Vosvosçular ve özel çocuklar eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar

İzmir Vosvoscular Derneği üyesi Kerim Öztürk, “Bizde İzmir Vosvos Derneği olarak katılmaktan mutlu olduk. Engelli kardeşlerimizi mutlu ettik” dedi.

Aydın Vosvos Sevenler Kulübü Başkanı Fatih Kocabaş, ‘’ Davetinizden dolayı çok teşekkür ederiz.  Burada mutlu olan arkadaşlarımızı görünce bizlerde daha mutlu olduk. Her zaman böyle etkinliklerde ağabeylerimizin yanındayız. Onlarda bizim yanımızda sağ olsunlar. Çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ödemişli Vosvoscular grubu üyesi Nihat Özben, ’’ Diğer arkadaşlarla birlikte aynı fikirdeyiz. Bugün biz etkinlik olarak ve mutluluk olarak şereflerin en yüksek noktasındayız. Neden çünkü hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan sevgili engelli kardeşlerimizi mutlu etmenin içerisindeyiz. Bunun için başta Sayın Başkanımıza ve diğer katılımcı grup arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah bunların devamı gelir. İnşallah bu etkinlikler süre gelir” dedi.

Vosvosçular ve özel çocuklar akşamüstü geç saatlere kadar birlikte eğlencenin tadını çıkardılar.

 

 

Editör: Haber Merkezi