Ödemiş İstiklal İlkokulu velileri okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu okul çayında bir araya geldi. Düzenlenen çaya velilerin yanı sıra Zafer İlkokulu okul aile birliği, Ödemiş AK Parti Kadın Kolları üyeleri katıldılar. Düzenlenen çayda bayanlar çalan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Okul aile birliği tarafından düzenlenen çaydan elde edilen gelir ile okul fiziki durumu düzeltilerek, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçları giderilecek.
Düzenlenmiş olan çayla ilgili olarak açıklama yapan Ödemiş İstiklal Okulu Müdürü Mustafa Güder; “Yeni atanmış olduğum ve yeni göreve gelen okul aile birliği üyelerimizle birlikte velilerimizle bir arada olmak ve eğlenmek amacıyla bir okul çayı düzenledik. Okul aile birliği üyelerimiz güzel bir etkinliğe imza attı. Daha önce okulumuzdan mezun etmiş olduğumuz öğrenci velilerimiz düzenlenen etkinliğe katılarak destek verdiler. Öğretmenlerimize ve okul aile birliği üyelerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Gecemize katkı sunan Ödemiş esnaflarımıza çok teşekkür ediyoruz. İstiklal okulu olarak okulumuzu bir çıta daha yükseltmenin çabası içindeyiz.” 
Okul aile birliği Başkanı Hatice Çet ; “ Okulumuz yararına bayanlarımıza özel okul çayı düzenledik. Burada düzenlediğimiz okul çayımızla okulumuzun fiziki koşulları için ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için değerlendireceğiz. Çayımıza katkıda bulunan başta okul müdürümüz Mustafa Güder öğretmenlerimize ve okul aile birliği üyelerine velilerimize ve bize düzenlemiş olduğumuz çayımızda destek olan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.”

Haber: Ayşe AKYÜZ-Nazif HARUPÇU 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi