İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, ÖYKAM gibi özel mekanların her kentte yapılması gerektiğini bildirdi. Ödemiş’e gelerek Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’ni ziyaret eden Mustafa Aydın, müzenin hazırlanmasında emeği geçenleri kutladı.
Ödemiş Belediyesi tarafından bölgenin tarihsel ve kültürel mirasını korumak ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM) her gün farklı okul öğrencilerini ve konukları ağırlamaya devam ediyor.
Müze, arşiv ve ihtisas kütüphanesi olarak hizmet veren ÖYKAM, açıldığı günden bu yana her gün yüzlerce vatandaş tarafından ziyaret edilerek, ziyaretçilerini hayran bırakıyor.
Geçtiğimiz gün Ödemiş’e gelen İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Aydın da ÖYKAM ziyaretçileri arasında yer aldı. İlçe Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Belediye Başkanı Bekir Keskin ve Emniyet Müdürü Levent Akbaş ile birlikte ÖYKAM’ı gezen Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, bölgeye hizmet verecek olan bu müzenin oluşmasında emeği geçenleri kutladı. Vali Yardımcısı Aydın, oldukça güzel ve ayrıntılara dikkat edilerek düzenlenen bu ve buna benzer müzelerin çalışmaların her kentte yapılması gerektiğini belirtti.
Editör: Haber Merkezi