Ödemiş’te yaptı

-Toplantıya 30 ilçenin Kaymakamı da katıldı

İzmir Valisi Mustafa Toprak Aralık ayı olağan toplantısını Ödemiş’te yaptı.

Ödemiş’e bağlı Gölcük Mahallesi, Gölcük otelde düzenlenen toplantıya, Ödemiş Kaymakamlığı ev sahipliği yaptı.

Burada düzenlenen toplantıya Vali Mustafa Toprak, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay İbrahim Aydın, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve diğer 29 ilçenin Kaymakamları, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jan. Kd. Yzb. Muharrem Aydın katıldı.

Vali Toprak, 30 ilçenin sosyal, ekonomik, asayiş, yatırımlar, hizmet alanları ve diğer konulardaki durumları ve genel değerlendirmelerinin de ele alındığı konularda istişare yaptı.

Bazı kaymakamlarda Gölcük yaylasını ilk kez gördüler ve burayı çok beğendiler.

İl dışı ilk toplantı Ödemiş’te yapıldı.

Toplantıda Ödemişle ilgili olarak Süs bitkileri ile ilgili firma ziyaretleri yaptılar.

Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Müzesi’ni de Belediye Başkanı Mahmut Badem gezdirdi. Müzedeki anı odalarını gezerek burada sergilenen objeler, tarihi dokusu bulunan eşyalar, Arşiv ve kütüphaneyi de ziyaret ederek çok beğendiler.

Belediye Başkanı Mahmut Badem, “30 ilçenin Kaymakamını Ödemiş’te ağırlamaktan büyük memnunluk duyduk. Toplantı sonrası Ödemiş ÖYKAM Müzesi hakkında bilgiler verdik. Gölcük yaylası ve gölüne hayran kaldılar. Kaymakamlarımız daha sonra Birgi ziyaretini gerçekleştirdiklerinde umarım daha ilginç gelecektir.” dedi.

Haber:NAZİF HARUPÇU/EBRU TEKE 

 

Editör: Haber Merkezi