HABER: DİLEK AYVALI
Tire’de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gönüllüleri Gülcüoğlu Konakları karşısındaki Meydanında bir sokak sofrası daha kurarak iftar düzenledi ve halkla buluştu.

Özcan Çimen, “2. turda İnce ve Akşener yarışır”
Tire’nin Muharrem İnce Gönüllüleri adına açıklama yapan Özcan Çimen, “Ramazan ayının ortalarına geldik. Gönüllülerimiz olarak iftar yemekleri düzenledik. Bu dördüncü yemeğimiz. Birlik beraberliğimizi sağlamak amacıyla bu sofraları kuruyoruz. Ben bu anlamda emek veren katkı sağlayan iş adamlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçmenimizin tatile gitmeyin sandığa yüzde yüz olmasa bile yüzde 90 katılım istiyoruz. Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin seçimi kazanacağına inanıyoruz. Seçim ikinci tura kalırsa da Muharrem İnce ile Meral Akşener yarışır. İki lider de gençlere çok önem veriyor. Gençler olmazsa Türkiye olmaz zaten” dedi.

Fehmi Yalçın, “Kurtuluş yok, ya hep beraber ya hiçbirimiz”
İnce Gönüllüleri’nden Fehmi Yalçın ise düşüncülerini şu ifadelerle paylaştı, “İftar yemeklerimize katkıda bunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bu insanları buraya getirmek paylaşmak çok güzel. Ramazan ayı hayır ayıdır. Öte yandan Muharrem İnce Köy ziyaretlerine başlıyoruz. Kahve çalışmalarımız var. 24 Haziran’da inşallah Türkiye’yi güzel günler bekliyor. Kurtuluş yok, ya hep beraber ya hiçbirimiz.”

İftar programına İnce Gönüllüleri Organizasyon Sorumlusu Burak Alp Ersen başta olmak üzere, CHP Tire İlçe yöneticisi Ramazan Tekin, Ali Haydar Öztürk, Alper Akseki, Fehmi Yalçın, Özcan Çimen, Uluç Erdem Ersen, Ahmet Şenki, Remzi Şenki, katıldı.

Editör: Haber Merkezi