Oluşum Eğitim Kurumları kurucusu Hasan Bıyık kızları Halise ve Duygu Bıyık ile birlikte düzenlenen etkinliğe katılarak, kurum öğretmenleriyle sohbet ettiler.Oluşum Eğitim Kurumları Tire Okulu’nun Genel Koordinatörü Yılmaz Göçmen, Lise Müdürü Seda Şentürk, İlk ve Orta Okul Müdürü Şendağ  Albayrak ve Ödemiş ve Tire okulları sportif faaliyetler koordinatörü Mustafa Helalpara’nın da hazır bulunduğu etkinliğin sonunda hep birlikte hatıra pozu veren katılımcılar, Tireli velilere, “Oluşum’un kalitesini yerinde görmeye” davet ettiler.

Oluşum Kurumları Koordinatör Yılmaz Göçmen, Bayındır yolu üzerinde,inşaatı tamamlanmak üzere olan  okul binasının yakında biteceğini kayıt işlemlerine başladıklarını belirtti. Göçmen, “Bu kahvaltı organizasyonumuzun ardından bir başka mekanda buluşacağımız 18 aile ile çocuklarını kayıt etme noktasında görüşeceğiz ve kayıt işlemlerini yapacağız” dedi.

BASKETBOLDA OLUŞUM KOLEJİ FIRTINASI

Oluşum Eğitim Kurumları bünyesinde gelecek yıldan itibaren katılacak olan  eski profesyonel basketbolcu, Mustafa Helalpara’nın aralarına katılmalarından dolayı ayrıca mutlu olduklarını belirten Oluşum Koleji Tire Okulları kurucu sorumlusu Duygu Bıyık, “Biz okul olarak sportif faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Bunu 4 yıldır Ödemiş’te tüm sportif branşlarda birinciliği kimseye bırakmayarak gösterdik. Tire’deki okulumuzda kapalı spor salonumuz ve kapalı yüzme havuzumuz olacak. Basketbol, futsal, voleybol, yüzme, su topu gibi branşlarda üst düzey spor eğitimimiz olacak. Özellikle basketbol branşında Mustafa hocamızın birikimleri ile çok işler yapmak, takım kurmak ve liglerde mücadele etmek hedeflerimiz var. Tabi bunlar bugünden yarına olacak şeyler değil.” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi