HABER:DİLEK AYVALI
Tac Lisesi öğrencilerinin topladığı yaklaşık 200 ilkokul okuma kitabı Sarılar Köyü İlköğretim Okuluna bağışlandı. Tac Lisesi 10/A sınıfı okullarındaki diğer öğrencileri temsilen Müdür Yardımcısı Burcu Aydınoğlu Uvaçin, Rehberlik Öğretmeni İpek Tekin Sarıkaya, Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Güler eşliğinde Tire Belediyesinin tahsis ettiği araçla Sarılar Köyü İlkokuluna gitti. Liseli abla ve ağabeyler olarak öğrenci kardeşlerine sadece kitap değil minik ikramlar, kitap ayraçları, balon da götürdüler. Bir şenlik havasında Sarılar Köyü İlkokulu Tac Lisesi Kütüphanesi kurulmuş oldu. Öğrenciler bu etkinlikte sandalye kapmaca ,futbol,basketbol gibi oyunlar da oynayıp müzik eşliğinde eğlendiler . “Kitap Şenliği” liseli öğrencilerle ilkokul öğrencileri arasında bir farkındalık oluşmasına yardımcı oldu.

    Sarılar Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Ünal Memişoğlu, “Tire’den okulumuza gelerek öğrencilerimize farklı, neşeli bir gün yaşatan Tac Lisesi kurucularına,idarecilerine ve bu kitapları bizim öğrencilerimizle paylaşan Tac Lisesi öğrencilerine, bu projeyi hayata geçiren Tire Belediyesi  Dış İlişkiler Koordinatörü Murat Sanus,  Tarih Danışmanı Ali Özçelik’e, İhlas Haber Muhabiri Fatih Şaşmaz’a  teşekkür ederiz.”

    Tac Lisesi Kurucusu Oktay Aykutalp, “Tire Belediyesi, Sarılar köyü ilkokulunda bir kütüphane eksikliği olduğunu tespit edince sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olan okulumuz idarecilerine ulaşmışlar, bizler de kardeş okul olarak Sarılar Köyü İlkokuluna kütüphane kurulmasına destek olacağımızı belirttik, okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz okulda bir kitap toplama kampanyası başlattılar ve topladıkları kitapları Sarılar Köyü İlkokuluna bağışlamaya gittiler. Bu projeyi hayata geçiren ve projede yer alan herkese teşekkürler” dedi.

Editör: Haber Merkezi