Haber: Dilek Ayvalı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneği olan idarecilerin koltuklarını çocuklara bırakması MHP Tire İlçe Başkanlığı ve Tire Ülkü Ocakları’nda da yaşandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran koltuğunu bir süreliğine Sultan Tetik’e ve Tire Ülkü Ocakları Başkanı Cafer Tetik ise Cemal Tüfekçi’ye devretti.

MHP Tire İlçe Başkanı Sultan Tetik, “EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Geçici Başkan Sultan Tetik, günün anlam ve önemi ile ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada şöyle konuştu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını biz çocuklara hediye eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakların vatan olması, bölünmez bütünlüğü için can evren şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Geleceğin yöneticileri olacak olan bizlere bu bayramda makamını emanet eden MHP Tire İlçe Başkanlığı’na teşekkür ederim. Emanetinize sahip çıkacağız.”

Tire Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Tüfekçi, “BİZLER OLDUKÇA TÜRK MİLLETİ VAR OLACAKTIR”

Tire Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Tüfekçi de makamında basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Tüfekçi, “Bugün tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Bu bayramı biz çocuklara hediye eden Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum. Özellikle bu kutlu davanın bir neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Başta Ülkü Ocaklarımızın kurucusu ve fikir babası Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle anıyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Alparslan Türkeş’in ideallerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Bizler oldukça Türk Milleti var olacak ve ülkümüz daima yaşayacaktır” dedi.

TİRE MHP’DE BİR İLK YAŞANDI

Daha sonra görevi yeniden devralan MHP Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran konuyla ilgili şöyle konuştu, “Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece Türk çocuklarına değil tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği bir bayramı milletçe kutluyoruz. Milliyetçi Hareket Pastisi Tire İlçe Teşkilatı’nda yine bir ilk yaşandı bugün ve koltuklarımızı çocuklarımıza devrederek onların düşüncelerini ve fikirlerini almak istedik. Çocuklarımız bizlere duygu dolu anlar yaşattılar. Türk çocukları bu topraklarda yaşadığı sürece gözümüz asla arkada kalmayacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi