HABER: DİLEK AYVALI

Kaymakam Tanrıseven’i karşılarında gören yaşlılar, “İlk kez Bayramda bir Kaymakam kapımızı çaldı, çok mutluyuz” dediler.

Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Bayramın ilk gününü şehit aileleri ile yalnız yaşayan yaşlı vatandaş ziyaretlerine ayırdı. İlk olarak 1991 yılında Kars Digor’da şehit düşen Selahattin Çakır’ın annesi Ayten Çakır’ı (74) evinde ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, şehit annesinin elini öperek Bayramını kutladı.

Şehit Annesi " Bizi Hiç Yalnız Bırakmadınız"

Şehit Annesi Ayten Çakır, Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ederek, “Allah Sizden, Devletimizden razı olsun, bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bu Bayram günü bizi ziyarete gelmenizden çok mutlu oldum” dedi.

Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven’i karşısında gören 85 yaşındaki Melahat Karadoğan, heyecan ve sevincini gizleyemedi. Karadoğan şunları söyledi:

“Kaç yaşımdayım bilmiyorum ama bu yaşıma geldim, hiç Kaymakam evime gelmedi. Bugüne kadar böyle şey görmedim. Allah Devletimizden, Kaymakamımızdan razı olsun. Kaymakam, Bayram ziyaretime gelmiş daha ne isteyeyim.”

"Siz Varsanız Yeter"

Yalnız yaşayan Suzan Dağtaş (72) adlı vatandaş ise “Allah razı olsun, Siz varsınız yeter. Her ihtiyacımızı Devletimiz karşılıyor” şeklinde konuştu.

Kaymakam Tanrıseven’in evinde ziyaret ettiği Hamide İnceoğlan (71) ve Ayşe Tufan (71) isimli vatandaşlar da “Bu Bayramda kapımızı ilk çalan Tire Kaymakamımız oldu. Allah razı olsun” şeklinde konuştular.

Editör: Haber Merkezi