HABER:DİLEK AYVALI
Tanrıseven mesajında şu ifadelere yer verdi, “Mübarek Ramazan Bayramının Ülkemiz, Milletimiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını dilerim. Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi huzur iklimini, kardeşlik havasını teneffüs etmemizin ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bayramlar, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren müstesna günlerdir. Bayram, kardeşlik ve dayanışma iklimini güçlendirmek, dargınlıkları ortadan kaldırmak için önemli bir fırsattır. Bayram vesilesiyle annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız ve dostlarımızın yanı sıra yetimleri, öksüzleri, hastaları, şehit yakınlarını, gazileri ziyaret etmeyi, onlarla da bayramlaşmayı, lütfen unutmayalım.
Ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Ramazan Bayramını tekrar tebrik ediyorum. Bayramın tüm hanelere ve dahi gönüllerimize huzur, mutluluk, selamet getirmesini temenni ediyor, Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

Editör: Haber Merkezi