HABER FARUK ÇARK

Yeni muhtar Aksoy konuşmasında, “5 yıl süreyle mahalle muhtarı olarak ihtiyar heyeti ile birlikte seçilmiş bulunmaktayız. Bizleri bu görevi laik gören tüm seçmenlerimize şükranlarımı ve sevgilerimi sunarım. Bizler mahalle muhtarı olarak, mahallemizin tüm sorunlarını problemlerini en küçük ayrıntısına kadar yerine getireceğimize inanıyoruz. Nüfus yerleşim yerleri itibariyle büyük ve gelişmekte olan, mahallemizin bütün sorunlarını biliyoruz. Seçim sürecinde mahalle sakinleriyle yaptığımız görüşmelerde ve çalışmalarımızda sorunları öğrendik ve yerinde inceledik şahsım ve ekibim olarak sorunları titizlikle takipçi olacağız. Ödemiş Süleyman Demirel mahallesinin kuruluş tarihi çok eskiye dayanmıyor. Mahallemizde büyük, küçük, 20 yakın kooperatif var. Bunlardan kimisi tamamlanmış kimisinde yarısı bitmiş kimisi de yapım aşamasında bulunmaktadır. Taşınmazlar devam etmektedir. Yakın gelecekte mahallemizin nüfusu Beydağ ilçesi kadar olabilecek kapasitedir. Dolayısıyla bu büyük mahallenin altyapı, yol, eğitim, ulaşım gibi bir takım zorunlu ihtiyaçları olacaktır. Bu sorunları ilçemiz kaymakamlığı ve belediye başkanlığı kanadıyla devletimizin gerekli makamlarına taşınması ve talep edilmesi adına mahallemizin temsilcisi olarak yakından ilgileneceğiz ve takipçisi olacağız. Edindiğimiz intibaa gerekse kaymakamlığımız tarafında gerekse yeni seçilen belediye başkanlığımızın da yaklaşımları beni ve heyetimi çok sevindirmiştir” dedi.

GÖZE HOŞ GÖRÜNEN MEKANLAR YAPILACAK

Mahallenin güzel bir muhtarlık binası olması ile sağlık ocağının bitişinde olan muhtarlık binasının mahallenin hasta kadınları olmak üzere tüm halka mesai saatleri içerisinde her zaman hizmette olacağını belirten Aksoy, “8 Nisan 2014 tarihi itibariyle mazbatamı alarak benden önce görev yapan değerli büyüğüm, abim muhtar İsmail abime görevi devir aldım. Mahalle halkımızın sorunları öncelik sırasına göre üst makamlara taşıyacağım gerekse Pazar yerini daha geniş ve büyük olan Efe Konut Kooperatifi içinden ana caddeye taşınmasını (pazarcı esnafının isteği de bu yönde) olup gerekli çalışmaları başlayarak değerlendireceğiz. Park bahçelerin yeşillendirip, ağaçlandırılması bakımlarının devamlı olması, efe konut müşterek binalarından birinin tasfiye kurulu ile de görüşülerek, emniyet müdürlüğünün onayı ile polis noktası olması için girişimlerde bulunulması, ana caddelerin bakımı ve temizliği ve aydınlatmaların daha iyi hale getirilmesi, mahallemizde yoksul, muhtaç ve ihtiyaç sahiplerinin tespitinin yapılarak devletimizin şefkatli eliyle buluşturulmasının sağlanması. Efe toplu konut çevresinin kesme taşlarla çevrilmesi yürüme yolunun efe konut cezaevi büfesine kadar uzatılarak yapılması ( mahalle sakinlerinin en çok istekte bulundukları konu) yapımı için ilçe belediyemize bilgi verilmesi. Gölcük yolu üzerinde kaldırımlarda bazı vatandaşlarımızın kendi imkânlarıyla yaptığı çadır, baraka gibi göze hoş görünmeyen satış noktalarının daha derli toplu ve güzel göze hoş gelen mekânlar haline dönüştürülmesi için girişimlerde bulunacağız” dedi.

HERKESİN SESİ VE KULAĞI OLACAĞIM

“Çocuklarımızın boş zamanlarda oynayabileceği boş alanların çoğaltılması yenilenmesi ve bakımlarının yapılmasının sağlanacağı mekânların yapılaması için görüşeceğiz” diyen Muhtar Aksoy, “Bu bağlamda yukarıda belirtiğim gibi sorunların mahallemizin gerekse yapım aşamasında gerekse site ve binaların yapımı aşamasında site yöneticileriyle ve bina yöneticileriyle ile birlikte sorunlarımızı daha iyi ve hızlı çözüm yoluna gidebileceğiz. Ben Süleyman Demirel Mahallesi kadın muhtarınızı olarak kulağınız olmak üzere herkesin sesi ve kulağı olacağım. Ödemişimizin örnek bir mahallesi olacağız. Seçimle gelen, Ödemiş Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem’e ve diğer meclisi üyelerine ve görevli olan muhtar arkadaşlara başarılar diliyorum. Tüm mahalle halkımı ve sevgili Ödemişlilere sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

        

Editör: Haber Merkezi