HABER:GAMZE ONAN
Ödemiş Ticaret Odası tarafından, üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim programları kapsamında, Ödemiş Ticaret Odası ve İzgören Akademi İşbirliği ile “Stressiz Zaman Yönetimi” konulu eğitim gerçekleştirildi. Eğitimi İzgören Akademi Eğitmeni Gökhan Yenipazar verdi.

Verilen eğitimin içeriği, Stres ve Zamanı yönetenlerin ortak özellikleri, Stresli Yaşam, Stres Nedir? , Beynin yapısı ve stres ilişkisi, Sürüngen Beyin, Duygusal Beyin, Mantıksal Beyin, Stres karşısında vücudun gösterdiği reaksiyonlar, Yaşama yerleşebilmek, Yaşamda dengeyi sağlamak, Olumlu yaklaşım, Stresi ve zamanı yönetmek için 25 anahtar başlıklı konular yer aldı.

Konu ile ilgili Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, “Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ve anketlerden aldığımız sonuçlara göre planlanan Eğitimlerden birini İzgören Akademi Eğitmeni Gökhan Yenipazar ile gerçekleştirdik. Bundan sonra kurum olarak böyle etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Stres ve zaman hayatımızın her anında olan kavramlar. Onlarla baş edebilmeyi ve onları yönetebilmeyi bu eğitim sayesinde anladık. Odamızda düzenlenen Seminere 70 kişi katılım gösterdi. Verimli geçtiğini düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde de Kişisel ve Mesleki Gelişimlere Yönelik Eğitim Seminerlerimiz devam edecek. Planlanan diğer eğitimlerde “Dikkat Vücudunuz Konuşuyor”  ve “İletişimin 5 Anahtarı”  konu başlıklı Seminerlerimiz var. Onların da duyurusunu yapıp bilgi vereceğiz. Üyelerimizin katılımını bekliyoruz” 

Editör: Haber Merkezi