HABER: Gamze ONAN

Dün saat 14.00’da Kiraz Yeni Mahalle Menderes Caddesi İlçe Tarım yanında açılışı yapılan 2. el eşya tesisine her türlü kullanılmış ya da kullanılmamış malzemelerin kabul edildiği belirtildi.

Kiraz Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen açılışa Kiraz Kaymakamı Mustafa Akgül, Kiraz Emniyet Müdürü Uğur İhsan, Kiraz Devlet Hastanesi Müdürü Durmaz Erdem, Kiraz Devlet Hastanesi Başhekimi Emrah Karakaya, Kiraz Ziraat Odası Başkanı Gürkan Okka, Kiraz Milli Eğitim Müdürü Osman Yazıcı, Kiraz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şerif Emre Akın, Kiraz Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zafer Ölmez, Kiraz Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Avşar, meclis üyeleri, daire amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Gerçekleştirilen açılışta bir konuşma yapan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, “Biz Kiraz Belediyesi olarak böyle bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada yapılan açılış ve gelen yardımlar sayesinde yardıma ihtiyacı olan ailelerimize ulaşarak onlara götüreceğiz. Vatandaşlarımız evlerinde kullanılmış yada kullanılmamış elbise, ayakkabı, çanta, elektronik eşya, mobilya, koltuk takımı, okul araç gereçleri ve oyuncak gibi yardımlarını bu açmış olduğumuz eşya tesisine teslim edebilir yada belediyemizden yardım alabilirler. Hep birlikte güzel günler yaşamak için çalışmalarımız devam edecek. Halkımızın bize destek olacağına inanıyorum. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi