HABER:YÜKSEL BALCI 
Öğretmen ve öğrencilerin beyaz kostümleriyle Ödemiş Öğretmen Evi önündeki sevgililer günü etkinliği caddeden geçenler için adeta ilgi odağı haline geldi.

Öğretmen Ebru Cümüş, Özge Pektemiz, Nimet Coşkun, Sinem Balcı, Tuğçe Yılmaz ve 4 öğrenci balonlarla yoldan geçen herkesin dikkatini çekerken, öğretmen ve öğrenciler tek tek şiir ve dinleti gösterileriyle ilgi topladılar.

Sevgililer Günü’nde, en güzel sevgi mesajını yazan sevgililere 500 TL verileceği belirtilerek gelen geçen herkese aşkla geldik broşürü dağıtıldı. Broşürü alanlar, en güzel aşk mesajını yazıp öğretmenlere verdiler. Daha sonra da en güzel mesajı kimin yazdığı kurul tarafından belirlenerek alışveriş çeki verileceği açıklandı.

Derneğin kurucusu Berrin Olça, “3 yıldır Ödemiş’teyiz. Bu tür etkinlikleri zaman zaman kurum olarak yapıyoruz. Sevginin günümüzde çok önemi olduğunu düşünecek olursak bu günü ayrıca değerlendirmek istedik. Dünya Sevgililer Günü’nü kurum olarak kutlamaya karar verdik. Dolayısıyla etkinliğimiz şiir ve dinleti olarak gerçekleşti.” 

Editör: Haber Merkezi