HABER: NAZİF HARUPÇU

1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti İzmir 2. Bölgeden Milletvekili Adayı olan, Eski İzmir Milletvekili Erkut Şenbaş’ın oğlu Sedat Şenbaş seçim startını verdikten sonra kahvehane ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmaya başladı.

İlk kahvehane ziyaretini Ödemiş’te yapan Ak Parti Milletvekili Adayı Sedat Şenbaş vatandaşlarla oturarak sorunlarını dinledi.


Sedat Şenbaş, “Hayırlısı ile yola çıktık. Bizim amacımız almak için değil vermektir. Sizler için ne yapabiliriz. Ankara’da bölgede sizlerin sorunlarını aktarmak ve çözümlerini ortaya koymak için yola çıktık. Ben siyasetçi bir babanın oğlu olarak bu yolda hizmet etmek amacıyla yola çıktım. Babam İzmir milletvekili iken vekil gibi hiç davranmadı ve halk içinde sürekli bulunarak, onların sesi kulağı oldu. Ben de siyasetin içinde babamla büyüdüm. 5-10 yıldır bu bölgede eksikliği var, Ulaştığında işini takip eden siyasetle bugün ben de babamın yolunda aday oldum. Burada aday olmak kolay değildi, Gelecek seçimler de de daha iyi yerlerde sizlere hizmet etmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğim. Ben bölge siyasetine adımımızı attık. Şimdi artık işi resmiyete döktük. Şimdi İzmir’de sizlerin desteği ile Binali Bey bize güveniyor. Bu güvene layık olacak şekilde çalışacağız” dedi.


Kahvehanede vatandaşların sorunlarını dinleyerek bunu ilgili yerlere taşıyacağını ifade etti.
Editör: Haber Merkezi