HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Süs Bir ve Şekerbank arasında yapılan Protokol gereği Süs Bir üyeleri artık Şekerbank’tan Özel Bankacılık ürünlerinde yüzde 33 oranında özel faiz indiriminden faydalanacak.

Ödemiş Şekerbank Şube Müdürü Mutlu Bayraktar, “Bizler Şekerbank Ödemiş şubesi olarak Süs Bitkileri üreticilerinin her zamanda yanındayız. Bu nedenle Bugün buraya geldik. Sizlerle bankamızın yapmış olduğu ve üreticilerimize verilecek yüzde 33 özel faiz oranı için Ödemiş Süs Bitkileri üreticileri Birliğine bilgi vermek için buradayız. Ve böylece Süs bitkileri Üreticilerimize destek olmayı amaçlıyoruz. Sizlerde Süs Bitkileri olarak kayıtlı bulunan üyelerinizi mesaj yoluyla bilgilendirirseniz. Bankamıza bu konuda destek vermiş olursunuz” dedi.

Ödemiş Süs Üreticileri Birliği Başkanı Muammer Ardıcak, “Şekerbank Ödemiş Şube Müdürü bizlere üreticilerimize faiz konusunda yardımcı olacaklarını söylediler.  Bizlerde Süs Bitkileri Üreticileri Birliği olarak elimizden geleni yapacağız. Üreticilerimize bu konuda mesaj yoluyla bilgilendirme yapacağız. Ve böylece üreticilerimiz biraz daha rahatlayarak ihtiyaçlarını karşılayarak sıkıntılarını böylece atlatacaklardır. Bu konuda bizleri yardımcı olan Şekerbank Müdürüne ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi