HABER: DİLEK AYVALI

İlk görev yeri olan Tire Gökçen Karakol Komutanlığı görevini 2 yıl sürdürdükten sonra Diyarbakır’ın Silvan ilçesine atanan ve burada PKK’nın hain saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu için Tire Jandarma Komutanlığı’nda silah arkadaşları lokma döktürdü.

Diyarbakır Silvan’da şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu için Tire’deki silah arkadaşları lokma döktürdü dualar etti. Diyanet Merkezi Eğitim görevlilerinin okuduğu mevlidin ardından katılanlara Şehit Astsubay Topçuoğlu için döktürülen lokmalar dağıtıldı.

HÜZÜN VE ÖFKE BİR ARADA

İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu’nun ev sahipliğinde, hüzün ve öfkenin bir arada olduğu törene Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer, Tire Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Garnizon Komutanı Yzb. Fırat Cihan, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Geliş, AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Emin Sefa Kayacan, MHP İzmir 2. Bölge Adayı Ahmet Fatih Okuroğlu, MHP Tire İlçe Başkanı Atakan Duran, resmi kurum ve kuruşların temsilcileri ile şehidin silah arkadaşları katıldı.

Silvan Taktik Jandarma Komutanlığı'nda görevli olan uzman çavuşlar Sinan Uçan (31) ile Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu (26), ilçenin Bahçelievler Mahallesi'ndeki Şirinevler Sitesi'ndeki evlerinin önünde otomobillerine binmeye hazırlanırken yüzleri maskeli teröristlerin otomatik silahlarla açtığı ateş sonucu olay yerinde şehit olmuştu.   

Editör: Haber Merkezi