HABER: NAZİF HARUPÇU


Ak Parti İzmir 2. Bölge seçim çalışmalarına destek olan İş adamı Sedat Şenbaş, aday olmamasına karşın seçim çalışmaları için haftanın Üç  günü Ödemiş ve çevresinde esnafları ziyaret ederek seçim çalışmalarına destek oluyor.

Bu hafta da kayınpederi eski Milletvekili Hüsamettin Korkutata ile birlikte Ödemiş’e gelen Sedat Şenbaş Esnafları ve vatandaşları ziyaret ettiler.

Çocukluk yıllarından itibaren eski milletvekili olan ve Ak Parti Ödemiş Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan babası Erkut Şenbaş ile birlikte Küçük Menderes havzasını karış karış gezdiğini, bölgenin sorunlarını tek tek bildiğini söyleyen Ali Sedat Şenbaş, “Parti teşkilatımız ve sizler bana görev verirse 7/24 hizmetinizde olacağım” dedim. Ve bu görevimi yerine getirmek amacıyla her hafta 3 gün Ödemiş ve Küçük menderes havzasındaki çalışmalara katılıyorum. Ak partinin bir neferi olarak her zaman partimin hizmetinde olmaya da devam edeceğim. Bu hafta da kayınpederim eski milletvekili Hüsamettin Korkutata ile birlikte Ödemiş’e geldik. Ve eski dostlarımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı her platformda anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi