HABER:BAŞAR UÇAR
 Ödemiş’in hareketli noktalarından Salı Pazarı’nın yenilenmesi için kolları sıvayan Ödemiş Belediyesi ihaleye çıkacak. Geçtiğimiz aylarda Salı Pazarı’nı İlkkurşun Anadolu Meslek Lisesi’nin yanındaki park alanına taşıyan Ödemiş Belediyesi, İller Bankası’ndan alacağı krediyle Salı Pazarı’nı yenileyecek. 14 bin 500 metre kare alanı kapsayan Salı Pazarı yenileme projesinde projede modern su elemanları, bisiklet parkları, kafeterya ve kafeterya terasları, çocuk oyun alanı, skate park, basketbol alanı, amfi, satış ve sunum stantları, çim tepeler, oturma ve dinlenme alanları yer alıyor.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem muhtarlarla gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında Salı Pazarı için 13 Mart’ta ihaleye çıkacaklarını belirterek aynı krediyle inşa edilecek Macera Parkı için ise ihaleyi gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Daha önce de Ödemiş’in vizyon projelerinden birisinin Salı Pazarı yenilemesi olduğunu ifade eden Başkan Badem, “Amacımız vatandaşlarımızın yaşadığı yerde mutlu olmalarını sağlamak. Bugüne kadar uyguladığımız projelerde hep bunu ön plana çıkardık. Şimdi de kentin farklı bölgelerinde yeni projelerimizi uygulamaya başlayacağız. Kentimizin gelişimi ve sosyal yaşantısının canlandırılması amacıyla gerçekleştireceğimiz bu projeleri İller Bankası'ndan alacağımız krediyle uygulayacağız” demişti.

Editör: Haber Merkezi