HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Düzenlenen kahvaltı programına Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi,  Ödemiş CHP ilçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, CHP İzmir Milletvekili Aday adayı Mehmet Birlik, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri İle Uğraşanlar Odası Başkanı Hülya Çavuş,  Özel Çocuklar ve Aileleri katıldılar.

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk, “ 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolasıyla bizleri bugün burada ağırlayan Başta Kafe Rol sahibi Tutku Sönmez olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

16 Mayıs Engelliler Haftası ve 3 Aralık Dünya Engelliler günü olarak kutlanıyor.  Bizler    engelli aileri olarak bizim her hangi bir sıkıntımız yok bizler engelli aileleri olarak her yere ulaşabiliyoruz.  Bazı sorunlarımız var ama bunlar aşılamayacak şekilde büyük sorunlar değil Pazar günü anneler günü başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Sizler iyi ki varsınız ve bu Meleklerinize iyi ki sahip çıkıyorsunuz. Tüm engelli annelerimizin ellerinden öpüyorum” dedi.

Konuşma sonrasında Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk Derneği emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim etti.







Editör: Haber Merkezi