HABER: GÜLÇİN ÖNEM

Ödemiş Ticaret Odası ilçenin lokomotif sektörleriyle ilgili sorunları tespit etmek adına toplantılara devam ediyor. Önceki gün süs bitkileri sektörünün temsilcileriyle buluşan ÖTO’da son olarak “Süt ve süt ürünleri ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri” başlığı ile toplantı düzenlendi.

Süt ve süt ürünleri sektörünün odaya kayıtlı firmalarının katılımıyla düzenlenen toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Oda Başkanı Rıfat Eriş, “Toplantıda Odamıza kayıtlı olan üyelerimiz sorunlarını dile getirme fırsatı buldular. Toplantıda Sektör ile ilgili durum değerlendirmeleri yapıldı. Sektörde yaşanılan sıkıntılara karşılıklı çözüm önerileri istişaresi yaptık. Sektör olarak yaşanılan ne sorun varsa bizlerde Oda olarak gerekli ortamlarda bu konulara destek olacağız. Gerekli makamlara mesleki talepleri ileteceğiz.

Ödemiş’in en kıymetli ürünlerinden biri olan süt ürünleri için marka oluşturma çalışmalarını da başlatıyoruz. Ödemişimizin sütü ve bu sütten ürettiğimiz ürünler çok kıymetli. Üretim, kalite ve pazarlama ekonomide önemli kriterlerdir. Süt ve Süt ürünlerimizde arz talep esneklikleri, pazarlamada hedef Pazar çalışmaları, marka stratejileri konularında Komisyon olarak çalışmalarımız olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi