Oluşum Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi, Genel Müdürü, Yurtdışı Eğitim Danışmanı ve öğrencilerden oluşan bir kafile ile 7 günlük Fransa ve İsviçre Turuna çıkıyorlar.

Gezi rotasında Paris, Cenevre, Louisiana, Monteux, Gruyers, Basel, Colmar şehirleri bulunmakta. Birçok Okul ve Üniversitenin hayallerini kurduğu Dünya’nın en büyük Parçacık Fiziği Laboratuvarı olan Cern Gezisi başta olmak üzere , Louvre ve D’orsay Müzeleri,Sorbonne ve Genevre Üniversiteleri, Eiffel Kulesi, Sen Nehrinde Tekne Turu, Cite Des Science (Bilim Kenti) Gezisi, Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Leman Gölü, Mont Blanc Köprüsü, Büyük Katedral, Notre Dame Adası, Patek Phillppe Saat Müzesi, Efsanevi Şato Chateu de Chillon, Nestle Çikolata Fabrikası, Gruyers ve Colmar Kasabası gibi birçok yeri ziyaret edip bilimin, eğlencenin, gezinin tadını çıkararak unutulmaz hatıralarla birlikte bir hafta sonra geri dönecekler.

Bu Yurtdışı tatilinde öğrenciler yabancı dillerini geliştirerek yerinde ve yapılandırıcı bir öğretimle etkileşimli ve verimli bir sömestr tatili geçirmiş olacaklar.

 

Editör: Haber Merkezi