Okul Bahçesinde Tehlike Oluşturan Harabe Eve Bariyer Önlemi

 

HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

 

Ödemiş’in en eski tarihe sahip olan İstiklal İlkokulu,  hayırsever kişilerin katkılarıyla spor faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri bir alana kavuştu. Ayrıca, okulun bahçesinde dönük, harabeye dönmüş, yıkılmak üzere olan evin çevresi de, bariyerle çevrelenerek, olası bir tehlike önlendi.  

 

Okul Müdürü Mustafa Güder, ”Okulun fiziki şartlarını iyileştirmek üzere her geçen gün yeni adımlar atıyoruz. Okulumuzun yan tarafında bulunan ve uzun yıllardır eski malzeme deposu olarak kullanılan kısmı, yeniden düzenledik. Burada yapılan temizlik çalışmasını ardından, bir hayırseverimizin maddi yardımıyla üst örtüsünü yeniledik.”

Burada bir soyunma odası oluşturduk. Önünde bulunan alanı spor aktivitelerinin yapılabileceği hale getirdik. Şimdilik burada masa tenisi oynanıyor. İleriki zamanlarda da daha değişik farklı aktivitelerde ilave edeceğiz. Çocuklarımız yağmurlu havalarda beden eğitimi dersini, burada yapacaklar.

Okulumuzun hemen yanında bulunan eski yıkık harabe evinde sıvaları dökülüyordu. Çocuklarımızın can güvenliği her şeyden önemlidir. Ödemiş Belediyesi bariyerle önlem aldı. Bizde bu bariyeri çocuklarımızın hayal dünyasına katkı sağlayacak şekilde süsleyeceğiz.

Belediye Başkanımız Mahmut Badem ve belediye çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Okulumuzun fiziki şartlarını geliştirmek adına, velilerimizle ve hayırseverlerimizle çalışmaya devam edeceğiz. Okulumuzun daha iyi bir eğitim vermesi için katkı sağlayan herkese teşekkürü bir borç biliriz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi