HABER: AYŞE AKYÜZ





Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen Okul Sporlarına Ödemişli genç sporcularda yoğun ilgi gösterdi. Okul Sporları bünyesinde aerobik, atıcılık, atletizm/kros, badminton, basketbol, bisiklet, bocce, jimnastik, dart, eskrim, futbol, futsal, güreş, halk oyunları, halter, hentbol, hokey, işitme engelliler, judo, kano, karete, kayak, kürek, masa tenisi, okçuluk, oryantiring, oyun, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, wushu, yelken ve yüzme gibi spor dallarında müsabakalar yapıldı.

Konuyla ilgili olarak Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci “İzmir ilimizde okul sporları için ilçeler belli gruplara ayrılarak bölgeler oluşturuldu. Okul sporları bünyesinde Ödemiş basketbol, futbol, futsal, masa tenisi ve voleybol branşlarında bölge olarak belirlendi. Kızlar ve erkekler olmak üzere küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde müsabakalarımız devam ediyor. Ödemiş’in bölge olarak belirlenmesinde en büyük etken | | | | Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor Merkezi salonunun tadilattan edilmesi büyük bir etki yarattı. Diğer spor dallarında da müsabakaların Ödemiş’e alınması için okullarımızın katılımlarının fazla olması etkili olacaktır. Ödemiş’in bölge olmasında hem okullarımız hem de sporcularımız memnun oldu.”

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen kros müsabakalarında dereceye giren okulların Ödemişi İzmir’de temsil edeceğini belirten Cebeci “27 Aralık Atatürk Koşusu atletizm/kros müsabakaları olarak belirlenmiş ve dereceye giren okullarımızda İzmir’de yapılacak olan atletizm/kros müsabakalarına katılacaklardır. Okul takımlarımızın Ödemiş’te oynanan müsabakalar sonucunda başarılı olarak İzmir’deki müsabakalara katılması Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak bizleri sevindirdi”

Okul sporu müsabakalarının yalnızca birinci dönemde değil ikinci dönemde devam edeceğini dikkat çeken Cebeci gençleri desteklemek için vatandaşları turnuvalara davet etti. Cebeci “Ödemiş Spor Salonu’nda Okul Sporları ikinci dönemde de devam edecektir. Ödemişli vatandaşlarımızı okul sporlarında ve diğer bütün turnuvalarımızda yapılan müsabalarda gençlerimizi desteklemek için salonumuza bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi