HABER:YÜKSEL BALCI
Yaşları bir hayli ilerlen Köy Enstitüsü mezunu öğretmenleri, partide CHP İlçe Başkanı Nazan Dönmez ve kadın Kolları Başkanı Emine Barut ile adın kolları yöneticileri karşıladılar.

İlçe Başkanı Nazan Dönmez yaptığı konuşmada “ Sizler bizleri eğitiniz, ülkeye binlerce öğrenci yetiştirerek geleceğimizi aydınlattınız. Sizlerin yetiştirdiği fidanların ülkeye sahip çıkmaları, bizlere mutluluk vermektedir. CHP olarak öğretmenler gününüzü kutluyor ve sağlıklar diliyorum.” CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Barutta “ sizlerin açtığı çığırda yürümenin sevincini bir kez daha yaşıyoruz, hepiniz hoş geldiniz.”
Daha sonra, emekli öğretmen şair Lütfü Gergeroğlunun kendi yazdığı “O Öğretmendir “şiirini okuması alkışlara neden oldu.

Kahvaltıda Başkan Nazan Dönmez, kadın kolları başkanı Emine Barut ve partili Ayşe Gül Ziyan,Köy Enstitülü öğretmenlerin kahvaltılarıyla tek tek ilgilendiler.
Neşeli bir hava içerisinde geçen kahvaltıda öğretmenler çeşitli anılarını anlatarak CHP yönetimini teşekkürleri bildirdiler.

Kahvaltıya katılan Öğretmenler şunlar: Ahmet Erdoğan, Hüseyin Ören, Kazım Selek, Lütfü Oral, Mehmet Balcı, Mehmet Öztürk, Necati Üstünoğlu, Öcal Erdoğan, Yüksel Balcı, Veysel Can,İsmet Sert, Selahattin Seylan, Recep Çelik Köy Enstitülü öğretmenler toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra CHP den ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi