29-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavı öncesinde Bayındır Halk Eğitimi Merkezi ve İzmir Devlet Opera ve Balesi işbirliğinde 8.sınıf öğrencilerine TEOG sınavı öncesi moral vermek amacıyla Yahya Kerim Onart Kültür Merkezinde bir konser düzenlendi. Düzenlenen konser öğrenciler tarafından yoğun ilgi görürken yeni nesillerin operayla buluşmasına adına Bayındır’da atılan bir il adım oldu.

Düzenlenen konserde salonu hınca hınç dolduran öğrenciler, İzmir Devlet Opera ve Balesi ekibi tarafından verilen konseri pür dikkat izlediler. İzmir Devlet Opera ve Balesi ekibi Bayındır Halk Eğitim Müdürü Halil Kalfaoğlu’nun çağrısı üzerine tekrar konser vermek için Bayındır’a geleceklerine söz verdiler.

Bayındır Halk Eğitim Müdürü Halil Kalfaoğlu ; “29-30 Nisan tarihleri arasından ilçemizde sınava girecek 8 sınıf öğrencileri için İzmir Devlet Opera ve Balesi işbirliği ile bir konser düzenleyerek sınava girecek öğrencilerimizin stresini azaltmayı amaçladık. Kendilerine TEOG sınavında başarılar diliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi