HABER: NAZİF HARUPÇU



Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği,  Öğrencileri Polislik mesleğini sevdirmek ve nasıl polis olunur konuları hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

Ödemiş Anadolu Lisesisin daveti ile öğrencileri Polislik mesleği hakkında bilgiler veren ve Polis Meslek Yüksek Okullarına nasıl müracaat edilir ve sınavlarda ne gibi aşamalardan geçileceği hakkında bilgiler veren Toplum Destekli Polisler, Öğrencilerin sorularını yanıtlayarak Polisliğe olan ilgilerini arttırmaya çalıştılar.

Konu hakkında bilgi veren Polis Memuru Erkan Gencay " İlçemizdeki Liselerimizden gelen davet doğrultusun mesleğimizi öğrencilerimize tanıtmaya ve onlarla bir baba bir abi yakınlaşması ile her zaman onların yanında olduklarımızı ve bizlere her konuda gelmelerini ve elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışacağımızı anlatıyoruz. Aynı zaman Polis Olmak isteyen öğrencilerimize de ne aşamalardan geçeceklerini kendilerini anlatıp kafalarında takılı olana sorulara da cevap vermeye çalışıyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi