Ödemiş’in tanınmış işadamlarından Ayhan Er’in oğlu Mehmet Er, ünlü sanatçılar Linet ve Mustafa Keser’in sahne aldığı görkemli bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.
Ödemiş’te Saray Garden’da gerçekleşen sünnet törenine yaklaşık 2 bin davetli katılırken ünlü sanatçılar müzik ziyafeti çekti. Dede Mehmet Er ve oğlu Ayhan Er konuklarla yakından ilgilenirken Er ailesi sünnet çocuğu Mehmet Er ile birlikte sahneye geldi. Sünnet çocuğu Mehmet Er, kız kardeşleriyle birlikte zeybek oynadı.
İzmir’in ve bölgenin iş dünyasının bir araya geldiği gecede uzun süre unutulmayacak bir müzik şöleni yaşandı. Hasret Müzik-Kado organizasyonu ile gerçekleşen şölende ilk olarak ‘O Ses Türkiye’nin sevilen ismi Esra Göndeş sahne aldı.
Müzik şöleni
Daha sonra ünlü sanatçı Mustafa Keser sevilen şarkı ve türkülerle kulakların pasını sildi. Keser, sahne performansının yanında esprileriyle de geceyi renklendirdi. Keser, parçalarını Er ailesi ve davetlilerle birlikte seslendirdi. Sevilen sanatçı Mustafa Keser’in performansı ayakta alkışlandı.
Gecede coşku Linet’in sahne almasıyla birlikte doruğa ulaştı. Türkiye’nin güçlü sesi Linet, dakikalarca devam eden havai fişek gösterisi arasında sahneye geldi.
Çok sevilen şarkılarıyla müzik şölenine ortak olan Linet, Ödemiş’te sahne almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Linet, sünnet çocuğu Mehmet Er ve babası Ayhan Er’in karşılıklı zeybek oynamaları için orkestrasından “Harmandalı” çalmalarını istedi. Baba ve oğlun zeybek gösterisi de alkış adı.
Linet’e ve Mustafa Keser’e birer buket çiçek takdim eden işadamı Ayhan Er, yaptığı konuşmada geceye katılan tüm konuklara teşekkür etti.


Editör: Haber Merkezi