HABER: NAZİF HARUPÇU


Efe Riders Ödemiş Motosiklet grubu ve Teira Riders Tire Motosiklet grubu ve Denizli Moto teknik Pazar günü ortaklaşa Üçüncü bahar gezisi düzenledi.

Pazar günü Kültür park önünde sabah saat 10.00’da toplanan motosiklet grupları 50 kişilik üç ekiple Birgi, Bozdağ, Gölcük, Beydağ bahar turu düzenlediler.

Ödemiş Efe Riders organizasyon grubu adına konuşan Sercan Yorulmaz, “Bu sene Üçüncüsünü düzenlediğimiz ve Ödemiş, Tire ve Denizli motosiklet bahar gezisine katılımınızdan dolayı sizleri teşekkür ederim. Burada amacımız, Motosiklet tutkusunun bir disiplin içerisinde, Trafik kurallarına uygun, bu sevdaya gönül vermiş tutkunlarımızla kaynaşma adına bu organizasyonu düzenledik.

Bugünkü rotamız, Ödemiş üzerinden Birgi turu ardından Bozdağ mahallesi Kırkoluk mevkiinde sabah kahvaltısı yapacağız. Ardından Gölcük yaylamızda göl manzaralı çay keyfimiz var. Gölcük dinlenmesinin ardından Beydağ ilçemize geçeceğiz ve burada Beydağ barajına geçilerek burada dinleneceğiz ve sohbet edeceğiz. Beydağ baraj manzarasının keyfini çıkardıktan sonra, Ödemiş’te kahve ikramımız olacak. Daha sonra Edem kahvede kahve içerek Üçüncü bahar gezimiz son bulacak” dedi.

Motosikletli gruplar daha sonra yolun durumuna göre bazen çift, bazen tek sıra halinde gezilerini sürdürdüler.

 

Editör: Haber Merkezi