HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş'te yaptığı çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle adını duyurmaya devam eden Ordu Caddesi köprübaşı mevkiinde kahve işletmeciliği yapan ve sabahçı kahvesi olarak da bilinen Berkay Kıraathanesi işletmecisi Mehmet Çetin yeni yılda da kan bağışı kampanyasına devam ediyor.

Berkay Kıraathanesi işletmecisi Mehmet Çetin, “3 Ayda bir geleneksel hale getirdiğmiz kan bağışı kampanyalarına yeni yılda da devam ediyoruz. 8 Ocak Cuma günü Kızılay Kan Merkezi ile birlikte yapacağımız kan bağışımızla bu yıl kan bağışımızın 14.’sünü gerçekleştireceğiz. Kan ve Kök hücre bağışında bulunmak isteyen tüm dost ve müşterilerimizi Ordu Caddesi köprübaşı mevkiinde bulunan  kahvemize bekliyoruz. Pandemi dolasıyla stokların azalması dolasıyla herkesin kan ve kök hücre bağışında duyarlı olmalarını bekliyoruz”

“KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞINDA BULUNANLARA HEDİYE TAKVİM VERECEĞİZ”

Kan bağışının gerekli değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirten Mehmet Çetin kan ve kök hücresi bağışında bulunan tüm müşterilerimize çay kahve ikramının yanı sıra yeni yıl takvimi hediye edeceğiz. Pandemi dolasıyla kahvemizin kapalı olmasından dolayı kan bağışı yapıcağımız gün kaymakamlıktan özel  izin alarak kahvemiz açık olacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi