Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında Polis- Halk ilişkilerini geliştirmek, işyeri güvenliği ve alınması gereken tedbirler hakkında esnafları bilgilendirmek, Vatandaşların tespit ettiği sorunları, taleplerini ve çözüm önerilerini alarak sorunları en kısa sürede ortadan kaldırabilmek amacıyla esnaf ziyaretleri yapılmakta.

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Büro amirliğince halkın, esnafın daha iyi kaynaşarak sorunların birlikte çözülmesi amacıyla, yıl içinde çeşitli etkinlikler düzenlenerek gerek okullarda, gerekse kahvehane toplantıları ile vatandaşlar bilgilendirilmekte.

Çalışmalarını ve sosyal projelerini gün geçtikçe yaygınlaştıran Ödemiş Toplum destekli büro amirliği, Polis-Halk ilişkilerini güçlendirmek ve her durumda vatandaşın polisi yakınında hissetmesini sağlamak için, Ödemiş’te faaliyet gösteren esnaflarımıza ziyaret gerçekleştirmekte.  Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında Polis- Halk ilişkilerini geliştirmek, işyeri güvenliği ve alınması gereken tedbirler hakkında esnafları bilgilendirmek, Vatandaşlarımızın tespit ettiği sorunları, taleplerini ve çözüm önerilerini alarak sorunları en kısa sürede ortadan kaldırabilmek amacıyla esnaf ziyaretleri yapılmakta.

Toplum Destekli Büro Amirliği Polisi Mehmet Kabakoz, “Ödemiş Emniyet Müdürümüz Sayın Okan Kestek’in önem verdiği sosyal, kültürel projelerimizi 2014 yılında başarı ile sürdürdük. 2015 yılında da bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda, 50 esnafımız dolaşılarak gerekli bilgiler verilmiş olup bu ziyaretlerimiz tüm ilçe esnafına olacaktır.”

Editör: Haber Merkezi