HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Burada yapılan törenin ardından program istiklal Okulunda yapılan etkinliklerle devam etti. 2018-2019 İlköğretim haftası resmi töreni Ödemiş İlçe Milli Eğitim müdürü Bahattin Gengörü ’nün Atatürk anıtına çelenk bırakmasıyla başladı.

Törene Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak, Ödemiş İlçe Milli Eğitim müdürü Bahattin Gengörü, Ödemiş İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, Ödemiş Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Cafer Cebeci, Balıkçılık ve Su ürünleri Şube Müdürü Levent Özkan, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Atatürk anıtına çelenk koymasının ardından program Saygı Duruşu İstiklal Marşıyla devam etti. Hükümet Konağı önünde yapılan törenin devamı Ödemiş İstiklal İlkokulunda yapılan etkinliklerle sürdü.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü günün anlam ve önemini belirten konuşmasında şunları ifade etti, “Bugün yaz tatili sonrasında yeni bir eğitim öğretim yılının başlamasının heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Eğitim ve öğretim camiası olarak Ödemiş’te eğitim öğretim gören 21.bin öğrencimize eğitim vermek için çabalıyoruz. Ödemiş’te okullarımızın en iyi hizmeti vermesi için bilim ve teknolojiye önem vererek nitelikli bireyler yetiştirmeye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda Ödemiş’te okullarımızın ortamlarını öğrenilen ve araştırılan dinamik bir yapıya dönüştürmek için tüm gücümüzle çabalıyoruz. Bu kapsamda yeni eğitim öğretim yılının tün öğrenci öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü, çocukların balık yeme alışkanlıklarının artırılması amacıyla "Ye Balığı Yakala Başarıyı" isimli bir projesi kapsamında İzmir İl tarım Müdürlüğü Balıkçılık ve Su ürünleri Şube Müdürü Levent Özkan öncülüğünde ilköğretim haftası etkinlikleri kapsamında öğrenci ve velilere balık ekmek dağıtımı yapıldı. Okul bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler şiirler okuyarak halk oyunları gösterisi sundular. Öğrenciler etkinlikler kapsamında protokol üyelerine çiçek takdim ettiler. Program da istiklal Okulu özel sınıf öğrencileri de gösteri sundular. Etkinlik, öğrencilerin ve protokolün hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi