HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş’te Cumartesi Akşamı Güven Düğün salonunda 90’ların müziklerinin yaşatıldığı bir parti düzenlendi. Partiye Ödemişte yayın yapan  radyolarda görev alan radyo programcıları katıldı.Uzun bir aradan sonra bir araya gelen eski radyo programcıları eski günlerde yaşadıkları anıları partiye katılanlarla paylaştılar. Partinin organizasyonu Konsep Medya Sahibi Levent Çetinol tarafından yapıldı. Gecede Radyo Remix ’in sahibi Rasih Bozulu kısa bir konuşma yaptı. Bozulu “ Radyoların popüler olduğu 90’lı yılarda Ödemiş’te birçok radyo yayın hayatına başlamıştı. Son olarak Remix olan mix radyosunu hala devam ettirerek Ödemiş’in radyodaki sesi olmaya devam ediyoruz. Gecenin organizasyonluğunu yapan Sayın Levent Çetinol’ la, gecede birbirinden güzel müziklerle renk katan DJ Umut Dönmez’e, Müzikleriyle Taner Sevgel ve Savaş Tozar ve Muhteşem sesiyle geceye en güzel rengi saçan Nergis Tozar teşekkür ediyorum.”

Rasih Bozulu ’nun konuşmasının ardından Nergis Tozar ve Bozulu Suavi’nin “Sende başını alıp gitme ne olur “isimli parçasını seslendirdiler. Konuklar tarafından büyük beğeni alan parça dinleyenler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Parçanın ardından Rasih Bozulu ’ya ödüllü Levent Çetinol tarafından takdim edildi.90’ların pop yıldızı Ah Mehmedim  şarkısıyla 90’ları kasıp kavuran Zeynep Türkeş , Fatih Erdemci, ve İzzet Öz canlı yayınla geceye bağlanarak geceye daha bir anlam kattılar. Bağlantıların ardından 90’larda DJ yapan programcıların resimlerinden oluşan radyo günlerinden kalma anıları yansıtan slayt gösterimi yapıldı. Gösterimin ardından gece Nergis Tozar ’ın kadife sesinden seslendirilen şarkılar eşliğinde devam etti. Nergis Tozar ‘ın ardından kardeşi Halil Savaş ve Taner Sevgel ’in şarkıları eşliğinde gece doruğa ulaştı.

DJ Umut Dönmez ’in hazırladığı 90’ların unutulmayan şarkıları eşliğinde konuklar geç saatlere kadar dans ettiler. Uzun bir aradan sonra bir araya gelen 90’ların Ödemişteki radyo sesleri bol bol anı fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

Gecenin Organizatörlüğünü yapan Konsep Medya Sahibi Levent Çetinol “ Ödemişte biz bir ilki gerçekleştirdik.90’lar gecesi radyo ruhu bu gecede yaşadık. Program 90’ların ruhunu canlandıran bir program oldu. Sanatçı konuklarımızın olması gecemize ayrı bir renk kattı. Sevgili

 Zeynep Türkeş, Fatih Erdemci, İzzet Öz gecemize farklı bir renk katılar. Gecede eski radyo programcısı arkadaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğu ise paha biçilemezdi. Gecede emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.

Gecede müzikleriyle renk katan Nergis Tozar “Bu gece amacına ulaştı 20.yılımızı kutladık arkadaşlarımızla birlikte, önümüzdeki yıllarda istek olursa gecemize devam edeceğiz.”

Halil Savaş Tozar “ 90’ların ruhu her zaman benim için alt yapısı ve söz dağarcığıyla çok önemli olmuştur. Bizde bu anıları tekrardan yaşamak istedik. Arkadaşlarımız da bize destek verdiler bu gecede mutlu olarak evimize döneceğiz.90’lar ile şimdiki müzikler arasında fark var. İnternetin yayılmasıyla birlikte dijital çalım hızla yayılıyor. Ama seçici davranıyorum.90’ların üstüne yeni sözler yaşanabilir sözler yazılabilir.”

Editör: Haber Merkezi