Yüzde yüz Türk Sermayesi olan HuncaLife, sektörde çok önem taşıyan, Turquality, Helal Belgesi, GMP, ISO 9001 gibi belgelere sahip olmasıyla beraber, günden güne emin adımlarla büyümeye devam ediyor. 16-17 Ocak tarihleri arasında, İstanbul Topkapı’da bulunan Mercure Otel, Türkiye’nin dört bir yanından gelen HuncaLife liderlerine ev sahipliği yaptı. HuncaLife sahibi Tuncer Hunca, HuncaLife yönetim kurulu üyeleri ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen temsilciler, “Liderler Zirvesi” adı altında bir araya geldiler. Düzenlenen akademi de, muhteşem bir gala yemeği eşliğinde, katılımcılar ödüllerini aldılar. Ayrıca Huncalife konusunda yapılan bir eğitim semineri ile katılımcılar bilgilendirildi.

Ödemişli 6 lider kadın, ödüllerini aldılar

Ödemiş’ten, Huncalife Liderler Zirvesi’ne katılan kıdemli lider Gaye Keskinel, safir lider Sibel Çamlı ve altın liderlerden Necmiye Aksoy, Alev Önsöz Ertaş, Özge Çakıcı, Burçin Ünal gecede ödüllerini aldılar.

Sibel Çamlı, ”Emin adımlarla ilerliyoruz”

Ödemiş’ten, düzenlenen Liderler Zirvesi gecesine katılanlardan Sibel Çamlı, 1,5 yılda safir liderliğe yükseldiğini belirterek, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

“Ödemiş’te Huncalife işini ek gelir olarak yapan birçok kişi var. Kişisel bakım malzemeleri, temizlik malzemeleri, kolonya, ağrı kesici kremlere varana kadar, Huncalife adı altında bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 140 ülkeye ihracatı olan büyük bir firmanın çatısı altında olmaktan mutlu ve gururluyuz. Arkadaşlarımla, ek iş olarak başladığımız Huncalife Marketing’de %4’den %24’lere kadar kar payı alarak, taçlandırıldık. Günden güne büyüyen Huncalife ile bizimle yürümek isteyen arkadaşlarımız, Türkiye’nin en çok kazandıran prim sistemine dâhil olabilirler. Kariyer basamaklarını tırmandıkça, insanın hayatını değiştirecek ödüllere sahip olabilirler. “

“Bizimle çalışmak isteyenlerle, iş ortaklığı yapıyoruz”

Maddi yönden iyi bir gelir elde edilebildiğini söyleyen Sibel Çamlı, ”Ek iş olarak başladığı Huncalife işi için tam zamanlı çalıştığı işinden “Bu kazanç bana yeterli” diyerek ayrılanlar oluyor. Aralık ayında Ödemiş’ten Huncalife’a inanan 3 temsilcimizi altın liderliğe çıkarma başarısı gösterdik. Şuan da mevcut olarak, Ödemiş’te 4 altın lider var. Bizimle çalışmak isteyenlerle iş ortaklığı yapıyoruz.”

“‘Yıldız’ olmaya karar verdiğim gün, her şey başladı”

“‘Nasıl mı oldu?’ Tüm gemileri yakıp ‘Yıldız’ olmaya karar verdiğim gün her şey başladı. Her şeye değdi. Beni bu yılda yalnız bırakmayan tüm ekip arkadaşlarıma, sponsorlarıma, Huncalife yönetim kuruluna sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Editör: Haber Merkezi