Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği üyeleri, Afyon iline bağlı Bolvadin İlçesinde, Belediyeye ait Heybeli Termal tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte bir araya geldiler.

Bolvadin'deki engelli vatandaşlarında katıldığı "Engelliler Heybeli'de Buluşuyor" isimli program kapsamında bir araya gelen dernek üyeleri, Ödemiş Belediyesinin katkıları ile Bolvadin'e gittiler.

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk,  "Her geziye farklı bir gurup oluşturup dernek üyelerimizi bir kaç günlüğüne olsa da değişik yerler görüp, Diğer il ve ilçelerde yaşayan engelli kardeşlerimizle tanışıp kaynaşmasına vesile olabildiğimiz için mutlu ve gururluyuz.

Öncelikle bu etkinliği organize eden arkadaşımız Ömer Faruk Akşahin'e ve Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan'a Ödemiş Engelsiz Yarınlar Derneği adına gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Heybeli Kaplıcalarında unutamayacağımız dolu, dolu üç gün geçirdik ve Ayrıca Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’e araç tahsisi için teşekkürü bir borç biliriz. Bu etkinlikte emeği olan herkese engelsiz yarınlar diliyoruz" Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi