Rıfat Eriş; “İzmir-Gaziemir Uluslararası Fuar Alanında düzenlenecek olan, AGROEXPO 2017 12.ULUSLARARASI TARIM SERA VE HAYVANCILIK FUARI’na ziyaretçi  olarak katılım durumunda ulaşım sağlanacaktır.
Fuarda Tarım, Tarım Teknolojileri, Seracılık, Tohum, Fidan, Gübre, Sulama Teknolojileri, Hayvancılık, Hayvan Sağlığı Teknolojilerine ilişkin ürün ve hizmetler sergilenecektir.
Geçtiğimiz yıl 11.si düzenlenen fuara toplam 469 firma iştirak etmiş, 27’si direkt 90’ı dolaylı olmak üzere fuarda 117 yabancı katılımcı yer almıştır. Toplam 33.654 metrekarelik stand kurulan fuarı 7.415’i yabancı olmak üzere 245.876 kişi ziyaret etmiştir.
Fuara katılan firmaların ürün ve hizmetlerini kurum, kuruluş ve firmalara tanıtmak, sunuş yöntemlerini gözlemlemek ve kurum imajlarını gözden geçirmek, aradıkları ürünlere bol çeşit arasından kolayca ulaşabilme imkanı sağlayacak olması bakımından stratejik bir öneme sahiptir.
Ayrıca Son yıllarda yapılan desteklemelerin ardından Büyükbaş Hayvancılık ve süt üretiminde Yöremiz Türkiye’nin öne çıkan Bölgeleri arasına girmeyi başarmıştır. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi sektördeki gelişmeleri ve sorunları tamamıyla içine alan bu önemli organizasyonda yer almaya devam edeceğiz.
Üyelerimizin Detaylı bilgi ve Katılım Formu için
12 Ocak Perşembe gününe kadar odamız web sitesinden Başvuru Formunu doldurarak veya formu elden ulaştırmalarını bekliyoruz” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi