Ödemiş Ticaret Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Mali Genel Kurulu için Ankara’daydı.

81 vilayetten TOBB Delegelerinin Başkan Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Anıtkabir Ziyaretiyle başlayan Genel Kurul , öğleden sonra TOBB Delegeliğinde 10 yılı dolduran üyelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni ile devam etti.

11 Mayıs Çarşamba günü TOBB’un 72.inci Genel Kurulu M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ’nun ev sahipliğinde, TOBB camiası üyelerinin, bürokratların, siyasilerin, Oda-Borsa Başkanlarının ve TOBB Delegelerinin katılımıyla TOBB ETÜ’de gerçekleştirildi.


TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleşen genel kurula, TOBB Başkanı
Rıfat Hisarcıklıoğlu , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TOBB Delegeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, kongre üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Genel kurula Ödemiş Ticaret Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Kasım Sevin, Meclis Başkanımız Alim Korkmaz, Genel Sekreterimiz Mehmet Soyer katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Genel Kurulu’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu esas zenginliğin girişimci ruh olduğunu ifade ederek, “Hedeflere ulaşmak istiyorsak, geride kalmak istemiyorsak, her gün bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan TOBB Başkanı ‘Türkiye hepimizin’ mesajı verdi.​


Komisyonların sunuşlarını yapmasından sonra Genel Kurul, dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi