01 Ağustos 2016 Pazartesi günü Saat:20.00’de Salı pazarı önünden başlayıp Saraçoğlu Stadyumu önünde son bulan yürüyüşe Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Kasım Sevin, Meclis Başkanımız Alim Korkmaz, Oda Meclis Üyelerimiz ve Genel Sekreterimiz katıldı.

Ödemiş Kaymakamlığı öncülüğünde oluşturulan Tertip Komitesi’nde Ödemiş İlçe Kaymakamımız Sayın Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Sayın A.Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Nihat Kahya, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı ve Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin Yer aldı.

Programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ödemiş Kaymakamı Sayın Celil Ateşoğlu konuşmasını yaparak, tertip komitesini sahneye davet etti ve birlik beraberlik mesajı verildi.

Yürüyüş ile ilgili açıklama yapan Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri Mehmet Soyer; “ÖDEMİŞ DARBEYE KARŞI ELELE” yürüyüşüne Ödemiş Ticaret Odası olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Kasım Sevin, Meclis Başkanımız Alim Korkmaz, Meclis Üyelerimiz ve personelimiz ile katılım sağladık. Odamızca  1000 Adet Türk Bayrağı alarak yürüyüşte dağıttık.

Ülkemiz için demokratik ve parlamenter rejim dışında başka bir seçeneği kabul etmiyoruz. Halkın iradesi dışında hiçbir iradeyi tanımayacağımızı, demokrasiden kesinlikle vazgeçmeyeceğimizi ve darbe | | | | girişimlerini kabul etmeyeceğimizi bir kez daha vurguladık” dedi.

Konuşmasında devamla parlamenter sistem ile demokrasimizin ve ekonomimizin daha da güçlendiği bir Türkiye yaratmalıyız. Başarısız darbe girişiminin ardından olağanüstü hal ilan edildi. Bizim ekonomi ve iş dünyamızda OHAL yok, çalışmaya devam ediyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi