22 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen fuar gezisine Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, Meclis Başkanı Âlim Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Şener Kırsoy,  Üyelerimizden Toprak ve Ağaç Mahsulleri Taciri Hüseyin Erkan, Yem Ticareti yapan İlhan Okay, Ferhat Zorlu, Hüsnü Çakıroğlu katıldı.

Gün Boyu Fuardaki Sektörel gelişmeleri takip etme ve firmalarla bire bir görüşme yapma imkânı bulan Ödemiş Ticaret Odası Üyelerimiz Fuardaki Stantları tek tek ziyaret ettiler.

Türkiye’nin dört bir köşesinden ve yurtdışından gelen 250 bin ziyaretçi sayısıyla 90 bin metrekarelik sergi alanında 56 ülkeden 729 katılımcı ve yaklaşık 300 bin ziyaretçinin katıldığı ve en son yenilikleri içeren binlerce ürünün sergilendiği fuar son derece yararlı geçti.

Fuar gezisi sonrasında değerlendirmede bulunan Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, “Fuar ziyaretine katılan Oda Üyelerimiz sektörlerine ilişkin son yenilikleri ve uygulamaları yerinde görüp inceleme imkânı buldular. Ayrıca İlçemizden de Fuara katılan oda üyesi firmalarımızın stantlarını da ziyaret ederek yöneticileriyle görüştük.  Üyelerimiz geziden son derece memnun kaldılar.  Fuarda Yeni sektör bağlantıları yaparak pazarlama ağlarının genişlemesine katkıda bulunuldu. Her Sektörde faaliyet gösteren üyelerimiz için bu tür organizasyonlarımız yıl içerisinde devam edecek.” 

Katılımcılar yoğun iş arasında sektörel faaliyetlerine desteklerinden dolayı, hem de hazırladıkları programla iş dünyasının stresinden kendilerini uzaklaştırmalarından dolayı Ödemiş Ticaret Odası yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Merkezi