Ödemiş Ticaret Borsası üyelerini ve birinci derecedeki yakınlarını kapsayan uygulama ile bu üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere %5 (Yüzdebeş) oranında destek bursu sağlanmasına vesile olundu.

Protokol çerçevesinde; Ödemiş Ticaret Borsası’na kayıtlı gerçek kişi ile birinci derecedeki kan hısımları ve tüzel kişiliğe haiz üyelerin temsil ve ilzama yetkili temsilcisi olup son bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin birinci derecedeki kan hısımlarına lisans-önlisans programlarında çeşitli oranlarda indirim sağlanılacağı belirtildi.  

Detaylı bilgi için Ödemiş Ticaret Borsası veya KTO Karatay Üniversitesi çağrı merkezi (4441251) ile iletişime geçilebileceği belirtildi.

Konu ile ilgili Ödemiş Ticaret Borsası Başkanı A.Latif Aka: “ Protokolümüzün hayırlı-uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Borsamıza kayıtlı üyeler ile birinci derecedeki yakınları KTO Karatay Üniversitesi’ne kayıt yaptırırlar ise özel destek bursu sağlanacak. Nitelikli eleman yetiştirmeyi hedefleyen KTO Karatay Üniversitesi-Konya Ticaret Odası Oluşumunu tebrik ediyor, Üniversite Heyetinin Oda/borsalarımızın üyelerine ve birinci derece yakınlarına özel destek bursu sağladığından dolayı teşekkür ediyor ve  başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi