Kutlamaya Okul Müdürü Ersin Erol, Müdür yardımcısı Kürşat Sürücü, sınıf öğretmenleri veli ve öğrenciler katıldılar.

Yerli ürünlerin sergilendiği kutlamada, öğrenciler bol bol yerli malı yiyerek, yerli malının önemi belirtti.  Yerli malı haftası nedeniyle, sınıflar adeta meyve pazarına döndü. Öğrenciler evlerinden getirdikleri meyveleri yerken, bir taraftan da konuşmalar yapılıp yerli malın önemine değinildi. 

Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Keser, “ Okulumuzda bu hafta yerli malı haftası dolasıyla bütün sınıflarda öğretmen ve velilerimizle birlikte bir etkinlik düzenledik.

Hafta dolasıyla, tüm öğrencilerimiz yerli malı kullanmanın önemini, bilinçli tüketici olma konusunda bilgi ve davranış kazandılar. Geleceğimiz konusunda ülke ekonomisinin iyi olması için öğrencilerimiz yerli malı kullanmanın ne kadar önemli olduğunu etkinliklerimiz sayesinde öğrendiler. Katılan tüm velilerimize, öğrenci ve öğretmenlerimize tüm idarecilerimize bu güzel ortamı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Okulumuz eğitim ve öğretim anlamında daha güzel yerlere gelecektir. Okulumuzda eksik olan müdür yardımcılığına Ovakent Ortaokulundan Kürşat Sürücü atandı. Çalışmaların bundan böyle daha hızlı ve güzel bir şekilde yürüyeceğini inanıyor ve Kürşat beye yeni görevinde başarılar diliyorum”.

HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Editör: Haber Merkezi