HABER: DİLEK AYVALI

1996 yılında Ali Ödemiş tarafından kurulan ve eşi İlkay Ödemiş'le beraber gün geçtikçe büyüyüp yemek sektöründe bir marka haline gelen Doysan yemek müşterilerinin yoğun isteğiyle İpekçiler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan lokantasında Ödemiş Köfte satışlarına başladı. 
Tire Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikalara ve düğün-sünnet gibi toplu yemek organizasyonlarında en uygun fiyatlarla hizmet veren Doysan Yemek Fabrikası günde 1200 kişiye tabldot yemek servisi yapıyor. Kızları Yekta Ödemiş Saçkesen ve Damatları Yasin Orhan Saçkesen’in de aralarına katılmasıyla bir aile şirketi haline gelen ve hızla büyümeye devam eden Doysan Yemek, Tirelileri Ödemiş Köfteyi tatmaya bekliyor. 
1996 yılından bu yana eşine bu işte çok destek olan ve gecesini gündüzüne katarak firmanın bu günlere gelmesinde büyük bir payı olan İlkay Ödemiş şunları söyledi;
Müşteriler tarafından yoğun istek üzerine Ödemiş köfte satışlarına başladık
"Doysan yemek olarak 22 yıllık bir firmayız, toplu yemek hizmetleri, düğün yemekleri, özel günlerde yaptığımız işlerle bu güne kadar geldik. Arz ve talep üzerine dedik ki değişik bir şeyler yapmalıyız. Müşterilerimizin de yoğun isteğiyle Ödemiş Köfteyi lokantamızda her gün yapmaya karar verdik. Ödemiş Köfteyi biz zaten ayda bir fabrikalarda çıkarıyoruz, keza düğün yemeklerinde de. Niye bizim vitrinimizde sürekli olmasın diye düşündük ve yola çıktık. 
Her türlü eleştiriye açığız fakat işimizi doğru yaptığımız için olumlu eleştiriler alıyoruz
Çok şükür gelen talepten memnunuz, gelen istekten mutluyuz, eleştirilere açığız fakat çok şükür işimizi doğru yaptığımız için olumlu eleştiriler alıyoruz. 
Her gün, bütçeye uygun sulu yemek servisimiz oluyor
Lokantamızda her gün sulu yemek servisimiz oluyor. Her bütçeye uygun her gün farklı menülerle vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Burada isteyen sulu yemeklerimizden tadıyor isteyen ödemiş köftemizden. Dört çeşit yemeği 10 TL’den satıyoruz. Çorbası, ana yemeği, katısı yanında isteyene salata, isteyene cacık. Ödemiş köfteyi ise porsiyon ile birlikte 15 TL’ye satıyoruz."

Editör: Haber Merkezi