HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Zeytin Dalı harekâtı ile terörden temizlenen bölgelerde sivil halka yardım kampanyaları devam ederken, bir yardım kampanyası daha Ödemiş Belediyesi ve Türk Kızılayı Ödemiş şubesi tarafından yapılıyor. Ödemiş Belediyesi ve Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi Afrin’de yaşayan sivil vatandaşlara tır ile yardım malzemesi gönderecek. Ödemiş Kızılay Şubesi Başkanı Rıfat Boyacıoğlu tarafından yapılan açıklamada, Ödemiş Belediyesi ve Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi nin çalışmaları ile Afrin’e yardım malzemeleri götürecek olan tır 24.04.2018 tarihinde ilçemizden hareket edecektir. İhtiyaç duyulan gıda malzemeleri paket süt, peynir, helva, kuru incir, kuru üzüm gibi hazır gıdalardan oluşmaktadır.

Bağış yapmak isteyen hayırseverler Ödemiş Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Ufuk Kızıler’e veya Kızılay Ödemiş Şubemize (PTT Yanı) müracaat edebilirler.

Zeytin Dalı harekâtı ile terörden temizlenen bölgelerde sivil halka yardım götürmeye hazırlanan kurum ve kuruluşlar olarak tüm kamuoyunun desteğini bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi